Lamelne <em><strong>zavese</strong></em>

Lamelne zavese lahko zasledimo tudi pod imenom vertikalne ┼żaluzije. Lahko so zelo barvite, po navadi s precej ┼íirokimi trakovi in antistati─Źno obdelani, da se nanje ne more usedati prah. Uporabljamo jih predvsem, ko ┼żelimo zasen─Źiti srednje in ve─Źje steklene povr┼íine. Uporabimo jih lahko za zasen─Źevanje poslovnih kot tudi doma─Źih prostorov.

Izbirate lahko med tremi ┼íirinami lamelnih trakov – 127, 89 in 63 cm in mnogimi razli─Źnimi barvami

O <strong><em>prednostih</em></strong>

Klasi─Źne zavese nam omogo─Źajo le poteg v levo ali desni smer. Lamelne zavese pa omogo─Źajo ve─Źjo kontrolo nad svetlobo in pogledom v prostor, saj lahko tudi trakove zavrtimo okrog svoje osi. To nam omogo─Źa veliko bolj┼íe sen─Źenje.

O <strong><em>upravljanju</em></strong>

Upravljanje je lahko ro─Źno s pomo─Źjo poliestrske vrvice ali pvc veri┼żice. Mo┼żna pa je tudi uporaba elektro motorja s stikalom in daljinskim upravljalnikom ali pa baterijskim motorjem in daljinskim upravljalnikom.

O <strong><em>vzdr┼żevanju</em></strong>

Sami jih lahko enostavno posesate ali pa jih snamete ter operete v kadi. Ne dajajte jih v pralni stroj. Ob nezgodi imamo na zalogi tudi posami─Źne rezervne dele, tako da lahko naro─Źite le posami─Źen polomljen kos.

Kateri <strong><em>materiali?</em></strong>

  1. Tela (gladki 100 % poliester),
  2. Shantung (100 % poliester),
  3. Spice (100 % bomba┼ż),
  4. Moonlight (zatemnitvene,
  5. Rimi (dekorativne),
  6. SCREEN tkanine, omogo─Źajo pogled ven.

O nas

Smo specializirano podjetje iz ┼ákofje Loke, ki ima v svojem prodajnem programu ponudbo razli─Źnih vrst in tipov karnis ter┬ádobavo in monta┼żo dolo─Źenih sen─Źil.

┬ę 2018 Karnise. Izdelava strani Matej Mavri |┬áZemljevid strani