Lamelne <em><strong>zavese</strong></em>

Lamelne zavese lahko zasledimo tudi pod imenom vertikalne žaluzije. Lahko so zelo barvite, po navadi s precej širokimi trakovi in antistatično obdelani, da se nanje ne more usedati prah. Uporabljamo jih predvsem, ko želimo zasenčiti srednje in večje steklene površine. Uporabimo jih lahko za zasenčevanje poslovnih kot tudi domačih prostorov.

Izbirate lahko med tremi širinami lamelnih trakov – 127, 89 in 63 cm in mnogimi različnimi barvami

O <strong><em>prednostih</em></strong>

Klasične zavese nam omogočajo le poteg v levo ali desni smer. Lamelne zavese pa omogočajo večjo kontrolo nad svetlobo in pogledom v prostor, saj lahko tudi trakove zavrtimo okrog svoje osi. To nam omogoča veliko boljše senčenje.

O <strong><em>upravljanju</em></strong>

Upravljanje je lahko ročno s pomočjo poliestrske vrvice ali pvc verižice. Možna pa je tudi uporaba elektro motorja s stikalom in daljinskim upravljalnikom ali pa baterijskim motorjem in daljinskim upravljalnikom.

O <strong><em>vzdrževanju</em></strong>

Sami jih lahko enostavno posesate ali pa jih snamete ter operete v kadi. Ne dajajte jih v pralni stroj. Ob nezgodi imamo na zalogi tudi posamične rezervne dele, tako da lahko naročite le posamičen polomljen kos.

Kateri <strong><em>materiali?</em></strong>

  1. Tela (gladki 100 % poliester),
  2. Shantung (100 % poliester),
  3. Spice (100 % bombaž),
  4. Moonlight (zatemnitvene,
  5. Rimi (dekorativne),
  6. SCREEN tkanine, omogočajo pogled ven.

O nas

Smo specializirano podjetje iz Škofje Loke, ki ima v svojem prodajnem programu ponudbo različnih vrst in tipov karnis ter dobavo in montažo določenih senčil.

© 2018 Karnise. Izdelava strani Matej Mavri | Zemljevid strani