Notranje <em><strong>žaluzije</strong></em>

Kakšne so vaše želje za ureditev prostora? Naj vam spodnje slike služijo kot navdih za oblikovanje vaše hiše. Notranje žaluzije za okna so zaradi svoje funkcionalnosti uporabljajo v veliki večini primerov. Tudi nižja cena vpliva na visoko povpraševanje po njih. Vzdrževanje je enostavno, nakup pa je ekonomičen. Izdelane so iz kvalitetnih aluminijastih lamel in profilov, kar zagotavlja njihovo obstojnost.

Montaža:
Najbolj priljubljene so žaluzije velikosti 16 in 25 mm, t. i. mini žaluzije so zaradi svoje velikosti primerne za zasenčenje prav vseh oken. Njihova praktičnost in nizka cena sta jim omogočili postati najbolj zaželeno senčilo na planetu. Montiramo jih lahko v ali na okvir vrat in oken, med dvojna vezana okna, ali pa na sam strop oz. steno.

Upravljanje:
Možno je spuščanje oz. dviganje s poliestrsko vrvico, pregibno palico (kovina, PVC), motornim pogonom in daljinskim upravljalnikom.

Nudimo le najboljše.

 

Zunanje <em><strong>žaluzije</strong></em>

Zunanje žaluzije spadajo v skupino modernih senčil. Nudijo nam popolno kontrolo nad svetlobo, ki jo želimo spustiti v naše prostore. Četudi imamo žaluzije zastrte bodo te še vedno privabljale poglede zaradi svojega odličnega dizajna. Primerne so tako za uporabo na privatnih hišah, kot tudi za okna poslovnih prostorov. Njihova uporaba je popolnoma preprosta, vzdrževanje pa prav tako ni nikomur v izziv. Lamele so narejene iz aluminija, ponujamo pa vam jih v zelo različnih barvah.

Montaža:
Najbolj priljubljene so zunanje žaluzije veličine 65 in 80 mm. Nekateri jim pravijo tudi krpan žaluzije. Zaradi svoje dobe fiksacije v stranskih vodilih prenesejo tudi najslabše vremenske razmere. Montiramo jih lahko pod špaleto ter na ali pred fasado.

Upravljanje:
S komandno pogonsko palico ali elektro motornim pogonom.

O nas

Smo specializirano podjetje iz Škofje Loke, ki ima v svojem prodajnem programu ponudbo različnih vrst in tipov karnis ter dobavo in montažo določenih senčil.

© 2018 Karnise. Izdelava strani Matej Mavri | Zemljevid strani