Plise zavese

Si želite modno senčilo? Potem so plise zavese prav gotovo prava izbira za vas. Njihovo upravljanje je enostavno, vzdrževanje pa prav tako. Obstojnost je velika, saj so naši pliseji narejeni le iz najboljših materialov. Njihov mehanizem deluje na principu harmonike, kar jim omogoča, da lahko zasenčijo tudi okna neobičajnih oblik (npr. okrogla). Plise senčila so primerna za vse hišne prostore. Tudi pisarne, zimske vrtove in vozila namenjena kampiranju lahko zasenčimo z njimi.

O materialih

Osnovni material tkanine predstavljajo poliestrska vlakna, ki so tudi obdelana, da odbijajo prah. Plise sestavljajo še aluminijasti profili bele ali temno rjave barve, in pa plastični deli, ki so okrepljeni s steklom zaradi obremenitev.

Kam jih pritrdimo?

Montiranje opravimo po hitrem postopku, pri čemer plise zaveso pričvrstimo na okenske letvice blizu stekla. Njihova edinstvena lastnost je, da jih lahko pritrdimo na spodnji del okna.

O vzdrževanju

Se prah lahko nabira na plisejih? Ne, saj je njihova površina narejena tako, da odbija prah. Ob nezgodi lahko madež odpravimo že z vlažno krpo. V primeru trdovratnejših flekov, pa lahko zaveso snamemo in operemo v kadi.

Zakaj plise?

  1. priročnost,
  2. preprosto vzdrževanje,
  3. dolga življenjska doba,
  4. sodoben dizajn,
  5. primerno za alergike.

O nas

Smo specializirano podjetje iz Škofje Loke, ki ima v svojem prodajnem programu ponudbo različnih vrst in tipov karnis ter dobavo in montažo določenih senčil.

© 2018 Karnise. Izdelava strani Matej Mavri | Zemljevid strani