Kasetni sistem za <em><strong>gubane rolo zavese</strong></em>

8970 odprti sistem (SKAB) je manjši, bolj elegantnejši in kontroliran s pomočjo plastične verižice. Sistem uporablja heksagonalno (6-robno) os. Pri sistemu potega imamo na voljo dva mehanizma. Prva možnost (8976) nam omogoča poteg v razmerju 1:2, nosilnost pa je maksimalno 5 kg. Druga možnost (8977) pa nam omogoča hitrejše zvijanje v razmerju 1:4 in maksimalno nosilnostjo 8 kg.

Inovativna oblika klasične zavese.

 

Gubani <em><strong>rolo</strong></em>

Gubani roloji so ravne zavese, ki se z mehanizmom na poteg gubajo od spodaj navzgor. Sistem potega na vrvico pripročamo za ožja okna in lažje materiale. Ti in tehnologija skupaj delujeta na nenavaden način. Izbrane tkanine z ročnim delom prilagodimo po meri in s tem omogočimo montažo na različno velika okna. Možno je izbrati poljubno tkanino, ki jo na milimeter natančno sešijo po merah vašega bivalnega prostora. Gubani rolo predstavlja odlično zaščito pred soncem in pred zunanjimi pogledi v stanovanje. Deluje tudi nadvse dekorativno, saj je estetsko gledano eden izmed najlepših načinov senčenja stanovanja. Poleg tega nudi tudi zvočno in toplotno izolacijo.

O nas

Smo specializirano podjetje iz Škofje Loke, ki ima v svojem prodajnem programu ponudbo različnih vrst in tipov karnis ter dobavo in montažo določenih senčil.

© 2018 Karnise. Izdelava strani Matej Mavri | Zemljevid strani